ONLINE AFSPRAAK
KAPSALON DE VESTE
- 0492 847 343 -
ONDERHOUD MET DE JUISTE PRODUCTEN De door ons gecreeërde haarwondertjes kunnen ook door u onderhouden worden met de juiste producten. Vaak horen wij dat u tientallen producten heeft staan die niet gebruikt worden. U kunt beter nadenken waarom u die heeft aangeschaft. U kan beter een product met advies aanschaffen waarvan u weet waar het voor dient en hoe u het moet gebruiken. Wij zien veel weder- aankopen in onze salon, en dat in een wereld waar een gigantisch aanbod is. Wij weten de juiste kwaliteit producten te zoeken voor een betaalbare prijs. Overigens zijn alle producten dierproef en dierstoffen vrij. De shampoo en verzorgingslijnen zijn plantaardig en hypoallergeen.
Kin Cosmetics is een van de oudste en meest gerespecteerde merken in de branche. KIN heeft een complete lijn hoogwaardige haarproducten. KIN ontwikkelt zich met jou om samen je haarroutine te veranderen. Met de zuivere natuur als uitgangspunt passen we de laatste vorderingen in de wetenschap en technologie toe, met als resultaat Active inside system.(AIS). Een unieke combinatie van werkzame stoffen die doordringen in het binnenste van de haarvezel met een ongekende werkingskracht en een weergaloos resultaat .
Kin Cosmetics is een Spaans merk dat al bestaat sinds 1932. Het assortiment bestaat uit een volledige haar verzorgingslijn, kleuring, permanent en styling. De verzorgende lijn, Kinactif, is onlangs helemaal vernieuwd. Het is een duidelijke lijn met een product voor ieder haartype en aandacht voor de hoofdhuid. Hierbij is gebruik gemaakt van veel natuurlijke ingrediënten en het nieuw ontwikkelde AIS System. Dit systeem zorgt ervoor dat de werkzame stoffen doordringen tot in de binnenste lagen van de haarschacht. De werkzame stoffen zijn producten uit de natuur zoals macadamia-olie, granaatappelextract, katoenolie, vitamine F, keratine-eiwitten en ga zo maar door.
WAAROM KIN COSMETICS :
Complete lijn haarverzorging
Kwaliteit en innovatie
De nieuwste trends
KIN COSMETICS :
KINCREM Prestige
KINACTIF
KINMEN
KINSTYLE
KINESSENCES
OPENINGSTIJDEN MAANDAG 09.00 - 15.00 DINSDAG 09.00 - 15.00 / 18.30 - 21.30 WOENSDAG 09.00 - 15.00 / 18.30 - 21.30 DONDERDAG 09.00 - 15.00 / 17.00 - 20.00 VRIJDAG 09.00 - 17.30 ZATERDAG 08.30 - 16.00
NEERWAL 32 (BRANDEVOORT) HELMOND| 0492 847 343 | info@kapsalon-deveste.nl
BEHANDELINGEN OP AFSPRAAK !
KAPSALON
DE VESTE
KOM LANGS EN GENIET VAN PERSOONLIJKE SERVICE IN COMBINATIE MET KWALITEIT !
BEHANDELINGEN OP AFSPRAAK !
KAPSALON
Onderhoud met de juiste producten
De door ons gecreeërde haarwondertjes kunnen ook door u onderhouden worden met de juiste producten. Vaak horen wij dat u tientallen producten heeft staan die niet gebruikt worden. U kunt beter nadenken waarom u die heeft aangeschaft. U kan beter een product met advies aanschaffen waarvan u weet waar het voor dient en hoe u het moet gebruiken. Wij zien veel wederaankopen in onze salon, en dat in een wereld waar een gigantisch aanbod is. Wij weten de juiste kwaliteit producten te zoeken voor een betaalbare prijs. Overigens zijn alle producten dierproef en dierstoffen vrij. De shampoo en verzorgingslijnen zijn plantaardig en hypoallergeen.
Kin Cosmetics is een van de oudste en meest gerespecteerde merken in de branche. KIN heeft een complete lijn hoog- waardige haarproducten. KIN ontwikkelt zich met jou om samen je haarroutine te veranderen. Met de zuivere natuur als uitgangspunt passen we de laatste vorderingen in de wetenschap en technologie toe, met als resultaat Active inside system.(AIS). Een unieke combinatie van werkzame stoffen die doordringen in het binnenste van de haarvezel met een ongekende werkingskracht en een weergaloos resultaat . Complete lijn haarverzorging WAAROM KIN COSMETICS : Kwaliteit en innovatie De nieuwste trends KINCREM Prestige KINACTIF KIN COSMETICS : KINMEN KINSTYLE KINESSENCES

KAPSALON DE VESTE