ONDERHOUD MET DE JUISTE PRODUCTEN De door ons gecreeërde haarwondertjes kunnen ook door u onderhouden worden met de juiste producten. Vaak horen wij dat u tientallen producten heeft staan die niet gebruikt worden. U kunt beter nadenken waarom u die heeft aangeschaft. U kan beter een product met advies aanschaffen waarvan u weet waar het voor dient en hoe u het moet gebruiken. Wij zien veel weder- aankopen in onze salon, en dat in een wereld waar een gigantisch  aanbod is. Wij weten de juiste kwaliteit producten te zoeken voor een betaalbare prijs. Overigens zijn alle producten dierproef en dierstoffen vrij. De shampoo en verzorgingslijnen zijn plantaardig en hypoallergeen.
Kin Cosmetics is een van de oudste en meest gerespecteerde merken in de branche. KIN heeft een complete lijn hoogwaardige haarproducten. KIN ontwikkelt zich met jou om samen je haarroutine te veranderen. Met de zuivere natuur als uitgangspunt passen we de laatste vorderingen in de wetenschap en technologie toe, met als resultaat Active inside system.(AIS). Een unieke combinatie van werkzame stoffen die doordringen in het binnenste van de haarvezel met een ongekende werkingskracht en een weergaloos resultaat .
Kin Cosmetics is een Spaans merk dat al bestaat sinds 1932. Het assortiment bestaat uit een volledige haar verzorgingslijn, kleuring, permanent en styling. De verzorgende lijn, Kinactif, is onlangs helemaal vernieuwd. Het is een duidelijke lijn met een product voor ieder haartype en aandacht voor de hoofdhuid. Hierbij is gebruik gemaakt van veel natuurlijke ingrediënten en het nieuw ontwikkelde AIS System. Dit systeem zorgt ervoor dat de werkzame stoffen doordringen tot in de binnenste lagen van de haarschacht. De werkzame stoffen zijn producten uit de natuur zoals macadamia-olie, granaatappelextract, katoenolie, vitamine F, keratine-eiwitten en ga zo maar door.
WAAROM KIN COSMETICS :
Complete lijn haarverzorging
Kwaliteit en innovatie
De nieuwste trends
KIN COSMETICS  :
KINCREM Prestige
KINACTIF
KINMEN
KINSTYLE
KINESSENCES
Professionele Borstels ,styltangen en Fohn’s
LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.
De longlasting formules zorg en voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen metparfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk,  en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.
We beginnen met het belangrijkste: schoon en gezond haar. 1922 by J.M. Keune-haarverzorgingsproducten zijn de nieuwe reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke verzorgingsroutine. Ze zijn ontwikkeld om samen haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met knippen, kleuren of stylen.
REINIGENDE EN VERZORGENDE PRODUCTLIJN
VERZORGENDE ESSENTIALS
Of je nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in haar en huid van je klant naar boven halen. STYLINGPRODUCTEN Na een perfecte knipbehandeling is het de beurt aan onze ongecompliceerde styling- en restylingproducten, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren. KLEURBEHOUD Maak kennis met onze slimme kleurproducten. Hiermee is kleuren een fluitje van een cent, na vijf minuten inwerken ben je alweer klaar. De kleuren variëren van donkerbruin tot middenblond. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke camouflage. Het assortiment bevat een speciale, perfect samengestelde kleuractivator.
Oxilock Plasma heeft de kapperswereld goed op zijn kop gezet bij haarkleuringen. Het werkt vanaf de eerste toepassing op elk type haar, van natuurlijk, gebleekt of gekleurd haar. Het is een hulpmiddel die toegevoegd kan worden aan de kleuringen waar het tijdens de behandeling de zwavelbruggen herstelt. Resultaat : Meer blijvende glans, veerkracht en sterker haar waardoor het haar minder breekt. Zelfs beschadigd haar wordt tijdens deze behandeling blijvend gezonder. Oxilock Plasma extra in uw kleurbehandeling: € 15  Bevat geen chemicaliën, geen siliconen, sulfaten, aldehyden of andere agressieve stoffen maar waardevolle organische zuren en aminozuren.
RO WEBDESIGN © 2018
KAPSALON DE VESTE                      VOOR HEM EN HAAR
KAPSALON DE VESTE                          VVOOR HEM EN HAAR
 Onderhoud met de juiste producten
De door ons gecreeërde haarwondertjes kunnen ook door u onderhouden worden met de juiste producten. Vaak horen wij dat u tientallen producten heeft staan die niet gebruikt worden. U kunt beter nadenken waarom u die heeft aangeschaft. U kan beter een product met advies aanschaffen waarvan u weet waar het voor dient en hoe u het moet gebruiken. Wij zien veel wederaankopen in onze salon, en dat in een wereld waar een gigantisch  aanbod is. Wij weten de juiste kwaliteit producten te zoeken voor een betaalbare prijs. Overigens zijn alle producten dierproef en dierstoffen vrij. De shampoo en verzorgingslijnen zijn plantaardig en hypoallergeen.
REINIGENDE EN VERZORGENDE PRODUCTLIJN
We beginnen met het belangrijkste: schoon en gezond haar. 1922 by J.M. Keune-haarverzorgingsproducten zijn de nieuwe reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke verzorgingsroutine. Ze zijn ontwikkeld om samen haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met knippen, kleuren of stylen. VERZORGENDE ESSENTIALS Of je nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in haar en  huid van je klant naar boven halen. STYLINGPRODUCTEN Na een perfecte knipbehandeling is het de beurt aan onze ongecompliceerde styling- en restylingproducten, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren. KLEURBEHOUD Maak kennis met onze slimme kleurproducten. Hiermee is kleuren een fluitje van een cent, na vijf minuten inwerken ben je alweer klaar. De kleuren variëren van donkerbruin tot middenblond. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke camouflage. Het assortiment bevat een speciale, perfect samengestelde kleuractivator
Kin Cosmetics is een van de oudste en meest gerespecteerde merken in de branche. KIN heeft een complete lijn hoog- waardige haarproducten. KIN ontwikkelt zich met jou om samen je haarroutine te veranderen. Met de zuivere natuur als uitgangspunt passen we de laatste vorderingen in de wetenschap en technologie toe, met als resultaat Active inside system.(AIS). Een unieke combinatie van werkzame stoffen die doordringen in het binnenste van de  haarvezel met een ongekende werkingskracht en een weergaloos resultaat . Complete lijn haarverzorging WAAROM KIN COSMETICS : Kwaliteit en innovatie De nieuwste trends KINCREM Prestige KINACTIF KIN COSMETICS          : KINMEN KINSTYLE KINESSENCES
Professionele Borstels ,styltangen en Fohn’s
LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons  doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten  bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen. De longlasting formules zorg en voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijnniet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen.  De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen metparfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.
Oxilock Plasma heeft de kapperswereld goed op
zijn kop gezet bij haarkleuringen. Het werkt
vanaf de eerste toepassing op elk type haar,
van natuurlijk, gebleekt of gekleurd haar.
Het is een hulpmiddel die toegevoegd kan worden aan de
kleuringen waar het tijdens de behandeling de zwavelbruggen
herstelt. Resultaat : Meer blijvende glans, veerkracht en
sterker haar waardoor het haar minder breekt.
Zelfs beschadigd haar wordt tijdens deze behandeling blijvend
gezonder.
Oxilock Plasma extra in uw kleurbehandeling: € 15 
Bevat geen chemicaliën, geen siliconen, sulfaten, aldehyden of
andere agressieve stoffen maar waardevolle organische
zuren en aminozuren.