KAPSALON DE VESTE
- 0492 847 343 -
 
 
 
HAARLIJN EARTH 2020
 
 
 
BEWUST OMGAAN MET JE HAAR De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de kwaliteit van producten. Bij Arti Hair vormt een perfect geknipte of gesneden kapsel daarom meer dan ooit de basis van jouw nieuwe trendy look. Het is goed om bewuste keuzes te maken en stilstaan bij wat je doet en stilstaan bij wat je doet. Aandacht voor eerlijke productie en recycling van kleding is inmiddels een hot item. Maar ook wat je haar betreft zijn er keuzes te maken. EARTH is daarom een haarmodelijn die in het teken staat van jouw bewustzijn in combinatie met de skills van onze kappers. PUUR EN HOUDBAAR In de eenvoud toont zich de meester, zo luidt het gezegde. Dat geldt zeker voor de kapsels van deze Haarmodelijn. Ze lijken misschien simpel, maar zoom je in, dan zie je hoe goed ze gemaakt zijn, met veel liefde en aandacht voor vorm, textuur en techniek. Daardoor blijft het een flinke periode goed vallen; langer dan je misschien gewend bent. De keuze voor kwaliteit loont dus! KLEUREN VAN DE AARDE Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen specifieke en kunstmatig aandoende trendkleuren, maar gewoon mooie, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warme caramel. MEER MET MINDER De kapsels dit voorjaar zijn zó vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate goed, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halen en het valt al zoals je wilt. Wil je er voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor de kwalitatief goede producten van (naam kapper) en je zult merken dat je met een minimum toe kunt. Kortom: kies vanaf nu bewust voor kwaliteit. Je haar zal er zeker blij mee zijn.
OPENINGSTIJDEN MAANDAG 09.00 - 15.00 DINSDAG 09.00 - 15.00 / 18.30 - 21.30 WOENSDAG 09.00 - 15.00 / 18.30 - 21.30 DONDERDAG 09.00 - 15.00 / 17.00 - 20.00 VRIJDAG 09.00 - 17.30 ZATERDAG 08.30 - 16.00
NEERWAL 32 (BRANDEVOORT) HELMOND| 0492 847 343 | info@kapsalon-deveste.nl
BEHANDELINGEN OP AFSPRAAK !
KAPSALON
DE VESTE
KOM LANGS EN GENIET VAN PERSOONLIJKE SERVICE IN COMBINATIE MET KWALITEIT !
BEHANDELINGEN OP AFSPRAAK !
KAPSALON
HAARLIJN EARTH 2020
BEWUST OMGAAN MET JE HAAR De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de kwaliteit van producten. Bij Arti Hair vormt een perfect geknipte of gesneden kapsel daarom meer dan ooit de basis van jouw nieuwe trendy look. Het is goed om bewuste keuzes te maken en stilstaan bij wat je doet en stilstaan bij wat je doet. Aandacht voor eerlijke productie en recycling van kleding is inmiddels een hot item. Maar ook wat je haar betreft zijn er keuzes te maken. EARTH is daarom een haarmodelijn die in het teken staat van jouw bewustzijn in combinatie met de skills van onze kappers. PUUR EN HOUDBAAR In de eenvoud toont zich de meester, zo luidt het gezegde. Dat geldt zeker voor de kapsels van deze Haarmodelijn. Ze lijken misschien simpel, maar zoom je in, dan zie je hoe goed ze gemaakt zijn, met veel liefde en aandacht voor vorm, textuur en techniek. Daardoor blijft het een flinke periode goed vallen; langer dan je misschien gewend bent. De keuze voor kwaliteit loont dus! KLEUREN VAN DE AARDE Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen specifieke en kunstmatig aandoende trendkleuren, maar gewoon mooie, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warme caramel. MEER MET MINDER De kapsels dit voorjaar zijn zó vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate goed, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halen en het valt al zoals je wilt. Wil je er voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor de kwalitatief goede producten van kapsalon de Veste en je zult merken dat je met een minimum toe kunt. Kortom: kies vanaf nu bewust voor kwaliteit. Je haar zal er zeker blij mee zijn.

KAPSALON DE VESTE